🌸 Wij verzenden naar België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg 🌸 Gratis verzending vanaf €170 🌸

Over ons

Bij Memorium bestel je niet zomaar bij één of ander groot bedrijf, maar bij een kleine zelfstandige, een mama die alle juwelen zelf maakt met passie en zorg.
Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, daarom stel ik ons graag even voor.
Sunny, oprichtster van Memorium

Ik ben Sunny, de drijvende kracht achter Memorium.
Met mijn creativiteit en passie breng ik unieke stukken tot leven met een flinke dosis zorg, geduld en oog voor detail. Doordeweeks vind je me in mijn atelier, maar in het weekend draai ik 12h shiften bij Pfizer, waar ik o.a. het Prevenar-vaccin voor kindjes maak. Vragen kunnen daardoor soms op de meest vreemde uren beantwoord worden.

Ik ben een enorme dierenvriend en vooral otters, wasbeertjes en pinguïns vind ik super schattig. In mijn vrije tijd dompel ik me graag onder in pretpark- en dierentuinavonturen met mijn gezin of kan ik erg genieten van een lekker glaasje Belini of een zoete cocktail, bij voorkeur wel in het zonnetje. 

Hier hebben we Tim, onze tech-tovenaar.
Hij houdt de digitale deuren open en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt tussen zijn autoliefde, pretparkpassie en koffieverslaving door. Hij is niet alleen de man achter de schermen, maar ook mijn rots in de branding. Hij staat altijd klaar om me te ondersteunen en te helpen waar nodig. Na zijn koffie natuurlijk ☕

Luna het kleine monstertje

Luna, ons kleine monstertje van zes, brengt leven in de brouwerij met haar eindeloze energie en haar talent om mama's handen vol te steken met nieuwe projecten. Zo vond ze onlangs een bijtje - lekker zacht volgens haar - en ja, dat moest natuurlijk verwerkt worden tot een epoxy kunstwerkje waar het bijtje vliegt in een veld van bloemetjes en gras. En die schuine postzegels op jouw envelop? Luna's handwerk, natuurlijk!

And last but not least... Amy, onze oversociale kat. Ze zal alles doen voor een liefdevolle aaitje - of 10.
Kom je bij ons langs? Dan zal je ze ongetwijfeld wel ontmoeten. Let wel op voor openstaande handtassen, ze zit er graag -en verrassend snel- in. Verder houdt ze ons graag in de gaten als een ware opperste su-purr-viseur.

Samen vormen we het team achter Memorium. We kijken er alvast naar uit om jou te laten stralen met onze gepersonaliseerde juwelen!
Memorium
Copyright © 2022 - 2024 by Memorium
All rights reserved

[Webdesign by EvoWeb]