🌸 Wij verzenden naar België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg 🚚️ Gratis verzending vanaf €170! 🌸

Huidige levertermijn: 

Voor een moedermelkjuweel: ±10 weken

(na ontvangst van je melk)

Een juweel met enkel as, navelstreng, haarlokje of tandjes: 4 à 6 weken (na ontvangst van het dna)

Onderhoudstips

De sieraden van Memorium worden vervaardigd uit verschillende materialen. Onderstaande onderhoudstips zijn voornamelijk van toepassing op RVS, RVS Gold Plated, Sterling Silver rosé of gold plated. Sieraden bestaande uit o.a. Fijn zilver,  Sterling Silver en 14k Gold Filled zijn veel kwalitatiever en slijtvaster. Toch kan hun uitstraling aanzienlijk verlengd worden als je onze tips ook op deze edelmetalen toepast.

Let op met zeep en chloor

Douchen, afwassen en zwemmen doe je beter niet met een sieraad om. Zeepresten, chloor en zout kunnen ongemerkt achterblijven en voor verkleuring zorgen.

 

Als je de sieraden uit doet, bewaar ze dan steeds in het bijgeleverde doosje, daar is het donker en droog. Bewaar het doosje best niet in de badkamer.

Breng eerst je beauty producten aan

In de meeste beauty producten zitten stoffen waarop je sieraden kunnen reageren. Denk maar aan zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarlak. Onze tip? Breng eerst al je producten aan en dan pas je sieraden.

Ga fitnessen of sporten zonder sieraden

De PH van je eigen huid kan een nadelig effect op je sieraden hebben. Door verhoogde fysieke inspanning ga je transpireren, dit kan ervoor zorgen dat door de zuurtegraad en zouten je sieraad zou gaan oxideren of zelfs definitief verkleuren.

 

Heb je afgesproken om te gaan fitnessen of sporten met een vriend of vriendin? Doe je sieraden dan eerst uit en berg ze veilig op.

Extra pluspunt: je kan ze tijdens je work-out niet verliezen!

Vermijd fel zonlicht

Fel zonlicht of de zonnebank kunnen ervoor zorgen dat je sieraden gaan verkleuren. Ben je van plan om enkele uurtjes te zonnekloppen? Overweeg dan om je sieraden even op te bergen in je handtas, zo blijven ze het langst mooi en kan jij ongestoord van het zonnetje genieten!

 

De polymeerhars die we gebruiken om de sieraden te maken zijn UV gestabiliseerd en worden afgewerkt met nog een extra krasvaste UV beschermende coating. Ondanks deze kwalitatieve producten kan het toch zijn dat na lange blootstelling aan UV er een lichte vergeling optreed. Helaas kan je dit zoals bij zoveel andere dingen nooit 100% vermijden. Denk maar aan items zoals papier, plastic, hout, verf, enz…

Reinigen

De sieraden bestaande uit polymeerhars kunnen gereinigd worden met een microvezeldoekje.
Fijn zilver, Sterling zilver of goud kan je reinigen met het bijgeleverde poetsdoekje, of een reinigingsbadje geven. (Hagerty silver clean of Hagerty gold clean)

You must be login to use Wishlist

Login
Drukke mama's actie

Weekend van de klant
→ Gratis cadeautje

Dit weekend ontvang je een gratis cadeautje bij je aankoop.

 

Wat het juist is blijft een verrassing tot je jouw pakje openmaakt!

 

Het cadeautje wordt afgestemd op het juweeltje dat je besteld hebt!

Deze actie is niet geldig op cadeaubonnen of maatwerk en werkt niet met terugwerkende kracht.