🌸 Wij verzenden naar België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg 🚚️ Gratis verzending vanaf €170! 🌸

Huidige levertermijn: 

Voor een moedermelkjuweel: ±10 weken

(na ontvangst van je melk)

Een juweel met enkel as, navelstreng, haarlokje of tandjes: 4 à 6 weken (na ontvangst van het dna)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je onze FAQ helemaal doorlopen en is je vraag nog steeds niet beantwoord?

Neem gerust even contact met ons op. (Klik hier)

Over welk onderwerp gaat je vraag?

Algemeen

Je kan deze tabel hanteren om je ringmaat te bepalen.

Zorg dat je je maat zeker juist doorgeeft, van zodra we aan je ring beginnen kunnen we de maat niet meer aanpassen of wijzigen.

Ringmaat tabel

 

Indien je toch te hard twijfelt, kan je bij ringmaat “ik weet het niet” selecteren, dan zenden we een ringmetertje mee met je kit. 

Bij DNA-juwelen moet ik rekening houden met meerdere droogtijden die ik moet respecteren om de kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor kan het hele proces 4 tot 6 weken duren. Hierbij moet je dan nog de heen-en-weer zending van je moedermelk-, as-, of tandjeskit rekenen.

 

De totale levertijd hangt vooral af van hoe snel ik de kit of de enveloppe met haarlokjes/navelstreng ontvang.

Alles bij elkaar geteld duurt het gemiddeld 6 tot 8 weken tot je juweel bij jou geleverd wordt.

 

Hou hier zeker rekening mee als je een juweel als cadeau voor iemand wil kopen. 

Bestel je iets dat ik in stock heb, zoals bijvoorbeeld een leeg as-hartje of een kant-en-klaar juweel, doe ik dit binnen de 24u op de post zodat het zo snel mogelijk bij jou toekomt. 

Juwelen van fijn zilver verwijst naar juwelen die ik zelf ontworpen en gemaakt heb met zilverklei.

 

Zilverklei van Art Clay Silver is kneedbaar zilver met oneindig veel mogelijkheden. Het bestaat uit heel fijn stof van gerecycleerd zilver, vermengd met een natuurlijke kleefstof en water, zodat je het kan kneden als klei.

Het water verdampt tijdens het drogen en tijdens het bakken (650 – 900°C) verbrandt de kleefstof. Tijdens dat proces smelten de zilverdeeltjes aan mekaar tot puur zilver van 99,9%.

Moedermelk

Ja, dat mag.

Het maakt niet uit of je melk uit de diepvriezer of koelkast komt, of vers afgekolfd is.

Ja, je zal zien dat de korreltjes zullen oplossen in je melk. Dit is eigenlijk al de eerste stap van het conserveringsproces: ze helpen tijdens het transport je melk te beschermen tegen o.a. gisten, schimmels en bacteriën.

Standaard zit er een buisje voor 5ml melk in de kit. Een halfvol buisje is de minimum benodigde hoeveelheid voor één juweel. 
Voor het kleine wensflesje heb ik wel 5ml nodig, voor het grote wensflesje 20ml. 
 
Als je niet veel melk meer hebt kan ik je volgende tip nog meegeven:
 
  1. Probeer enkele dagen al wat je kan missen in een ijsblokvormpje te doen, al zijn het maar enkele druppeltjes.
  2. Geef je live voeding? Probeer dan wat op te vangen bij de jaloerse borst. Of wanneer je kindje gedaan heeft met drinken, nog even handmatig nakolven.
  3. Kolf je voor flesjes? Gebruik dan de restjes die je kindje laat staan, ook al zijn het maar een paar druppeltjes en is het flesje al enkele uren uit de ijskast.

Tussendoor kan je gerust even het vormpje in en uit de diepvries halen, voor de conservering maakt dat niet uit. De kleur van de melk is hier het belangrijkste.

Alle melk die je opstuurt wordt bij ontvangst onmiddellijk geconserveerd, gedroogd en verwerkt.

Eventuele overschot wordt in een zipzakje gedaan samen met het kaartje van bij je bestelling (met je persoonlijke gegevens op) en bewaard in ons archief. Zo hoef je geen nieuwe melk op te sturen als je nog een juweel wil bestellen.

As

De toegestuurde assen worden met de meeste zorg vermengd met UV-stabiele polymeerhars. Indien je een achtergrondkleur hebt gekozen, wordt er kleurpigment aan dit mengsel toegevoegd.

 

Afhankelijk van het type juweel, selecteren we soms enkel de witte as-deeltjes om het juweel unieker te maken, maar dit wordt steeds op voorhand duidelijk afgesproken.

Als er as over is, wordt deze zorgvuldig samen met het afgewerkte juweel terug gestuurd.

You must be login to use Wishlist

Login